«Український вибір» разом з Тимошенко

25 жовтня 2013, 07:34
Власник сторінки
0
12

Подивившись на це стає зовсім не зрозумілим, так які ідеї відстоює «Український вибір» – російські чи помаранчово-проєвропейські?

Останнім часом дуже дивує своєю штучною активністю т.зв. громадський рух «Український вибір».

Першою нещодавньою спробою показати свою активність стало проведення спільно з комуністами мітингів на стадіонах на підтримку т.зв. всеукраїнського референдуму на тему чому нам «потрібно» боятися асоціації з ЄС.

Далі почалося тотальне «бомбування» регіонів круглими столами, конференціями та публічними виступами під «керівництвом» судді-пенсіонера та за сумісництвом заступника Віктора Медведчука Василя Німченка, якому потрібно розводити рибу у своєму ставку на Черкащині та няньчити онуків, а не займатися громадською діяльністю.

 Наприклад, нещодавно проводячи круглий стіл у м.Чернівці пан Німченко, «пробухавши» всю ніч з активом місцевого осередку руху,   відкрито почав критикувати діючу владу за неправомірне ув’язнення Юлії Тимошенко, як політика, який всім серцем намагався долучити нас до «Митного союзу», та вимагати її звільнення.

Але, більшості присутніх було байдуже про кого і про що він говорить, бо це були зібрані на скору руку студенти та особи явно без постійного місця мешкання.

Теж саме і у тому ж складі слухали пана Німченка у м.м. Хмельницькому, Ужгороді, Івано-Франківську. Прорекламованими представниками місцевої інтелігенції, влади та бізнесу на вказаних заходах навіть і не пахло.

Подивившись на це стає зовсім не зрозумілим, так які ідеї відстоює «Український вибір» – російські чи помаранчово-проєвропейські? Лідерка «Батьківщини» Тимошенко все ж такі союзник?

 Зрозуміло, можна розмірковувати на тему, що Тимошенко вступила в злочинну змову з Путіним та Медведчуком і навмисно завищила ціну на газ, щоб у майбутньому підштовхнути Україну до вступу в Митний союз. Мабуть це і можна було б припустити, але ці плани були зруйновані її програшем на президентських виборах і подальшим ув’язненням. Тоді всі надії і «фінансування» були покладені на могутні плечі Медведчука, які, як ми бачимо, не досягли своєї мети.

Одразу спадає на думку і відверте приязне особистісне ставлення до неї Медведчука та постає чергове питання: «А що дійсно стоїть за цим союзом?»


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.