Метаморфози

26 жовтня 2013, 19:32
Власник сторінки
Сутінковий санітар
0
379
Метаморфози

Про дієздатність вектору світосприйняття

У світлі подій навколо нового "політрепресованого" Маркова, мені згадався давній ролик одного з діячів мистецтв України:

Пасквіль,звичайно, дуже примітивний і спрямований на зовнішній російський ринок, де всі поголовно переконані у дискримінації російської мови в Україні, але головним у цьому ролику вважаю ставлення всіх русофілитіків в Україні до власних начебто переконань. Зараз, коли начебто їхня люба бандитська влада почала їх жорстоко пресувати, можливо, вони усвідомлять переваги демократії, --про яку так довго і нудно розповідали чумоносні оранжоїди, які повторювали--не голосуйте за зека, вівці тупорилі, вам же гірше буде! Не послухались розумних слів, які доносили вам розумні люди.

Але справа в тому, що еволюції свідомості не відбулося--і тепер ті самі русофілітики тепер уже починають сподіватися на ще більшу диктатуру з добрим царем, який покарає всіх поганих свідомітів і возвеличить всіх хороших сталінолизів та совкодрочів.

Що буде у підсумку? Те, що на відео. Отримають від "русофіла"-диктатора по тупому башкіро-рязанському кумполу і почнуть гарно і красиво співати про Україну-- рідний любий край.

Історія не вчить ідіотів

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.