Луценко «ТУРом» добиває Яценюка на Київщині

28 жовтня 2013, 16:07
Власник сторінки
0
198

Районні лідери "Батьківщини" провели зустріч з Юрієм Луценком для обговорення питання щодо створення Київського міського осередку «ТУРу» та пошуку джерел його фінансування

Лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк почав втрачати свої позиції на Київщині. Незадоволені діяльністю Арсенія Петровича керівники Київських районних осередків організації вирішили зробити справжній демарш, перемкнувшись на сторону лідера громадського руху «Третя Українська Республіка» Юрія Луценка.

Як стало відомо від представників столичної «Батьківщини», першими, хто виявив бажання покинути Яценюка та почати співпрацювати з Юрієм Віталійовичем, виявилися керівники Голосіївської та Подільської районних парторганізацій Микола Даневич та Ярослав Войтович. Саме ці районні лідери, спільно з головою громадського руху «Новий Київ» Зоряном Шкіряком, провели зустріч з Юрієм Луценком, під час якої обговорювалися питання створення Київського міського осередку «ТУРу» та пошуку джерел його фінансування.
В свою чергу Арсеній Яценюк, розуміючи про втрату свого авторитету на Київщині та аби зупинити витік впливових кадрів партії, доручив Миколі Мартиненку організувати стеження за будь-якими контактами членів «Батьківщини» з представниками «ТУРу».
Що ж, тенденція переходу представників «Батьківщини» до інших опозиційних політичних сил вже перетворилась для Арсенія Петровича з «тривожних дзвіночків» на повноцінний «набат»! Такими темпами в подальшому від могутньої партії залишиться недогризок, за прикладом колись «золотої», а сьогодні жалюгідної СПУ.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.