Штефан Фюле бачить європейське майбутнє України у конструктивізмі діючої влади

29 жовтня 2013, 14:50
Власник сторінки
0
215

Відсутність політичної толерантності збоку опозиції напередодні Вільнюсу лише деструктивізує українське суспільство

Посилення центробіжних настроїв українського політикуму на фінальній прямій до євроінтеграції прогнозує Єврокомісар з питань розширення і європейської політики сусідства Штефан Фюле.

Процес толерантного вирішення «питання Тимошенко» було розпочато в Україні місяць тому під час проведення круглого столу за участю самого Фюле. Виконання Україною взятих зобов’язань щодо прийняття низки законодавчих поправок демонструють послідовну політику влади на шляху до євроінтеграції. Визначена пряма європейського вектору української політики загострюється лише затягуванням обговорення «питання Тимошенко». Українська опозиція має підтримати будь-який компромісний варіант вирішення цього питання. Відсутність політичної толерантності збоку опозиції напередодні Вільнюсу лише деструктивізує українське суспільство. Опозиція має бути готовою до компромісу.
Україна пройшла довгий історичний шлях до прийняття європейських цінностей. Соціальний спокій українського суспільства є свідченням його моральної зрілості. ЄС підписує Угоду не з Януковичем і не з конкретними українськими політиками. Європейське спрямування політики Януковича відображує волю 46 мільйонів українців. Саме волю українського народу до євроінтеграції підтвердить своїм підписом Президент Янукович на Вільнюському саміті.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.