Ми – королеви!

02 листопада 2013, 16:23
Власник сторінки
0
883
Ми  – королеви!

«We Are Simply The Best!» ©.

З вершин Голівуду, з далекого Заходу прийшла до нас ця мода і напасть –  фітнеси/аеробіки/йоги/пілатеси й інші духовні та фізичні практики як моделі впорядкованого, успішного й комфортного життя.

Чарівні анорексичні красуні з білозубими широкими посмішками, гладенькими забетонованими личками без жодного натяку на зморшки і поглядом недоєної кози закликають  жіноцтво всього світу до здорового способу  життя, обмежень, дієт, систематичного заняття спортом  задля здоровʼя, успіху, карʼєри.

Лікарі теж бубнять в унісон – зайва вага суттєво впливає на самопочуття, спричинює низку хвороб.

По містах, як гриби, повиростали численні спортивні клуби й зали. Стрімко розвивається індустрія спорту.

- Дівчьонкі, ми – принцеси? – енергійно запитує/заводить  субтильна тренерка жіноцтво переважно середнього віку, що вже зранку щосили рве  жили й  важелі  гідравлічних  тренажерів.

- Дааааа… –  невпевнено гундосять майбутні дюймовки, натужно згадуючи, чи прикрутила вдома  газ під каструлею з борщем і чи вимкнула  праску, коли йшла в похід за  здоровʼям та красою.

- Нє слишу! Больше жизні! Єсчьо раз! Ми – каралєви??!!

- Да!!!!! – вже люто гаркнули майбутні вінценосні, відчувши запах влади й іншого, красивого життя; аж захитався екран на стіні, звідки  линула бадьора музика й чарівно всміхались стрункі красуні-моделі.

«Можу я собі, як каралєва, дозволити трошки морозива?» – звертається до подруги  огрядна жіночка за сусіднім столиком кафе, старанно облизуючи ложечку й  прикінчуючи вже другу вазочку солодощів. На столі на неї ще чекає чималий шматок  «Королівського» торта.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.