Тимошенко у розпачі, тепер її у Європі ніхто не чекає

03 листопада 2013, 21:27
Власник сторінки
0
135

Під час перебування з робочим візитом в Україні 11 жовтня п.р., Яцек Саріуш-Вольський відмовився зустрічатися з представниками ВО «Батьківщина»

9 жовтня п.р. помер головний лобіст засудженої Юлії Тимошенко в Європі, президент Європейської народної партії, яка представлена найбільшою фракцією у Європарламенті, Вільфред Мартенс. Європейський політик неодноразово виступав на захист Юлії Тимошенко. У 2011 році він навіть закликав президента України Віктора Януковича, майже в ультимативній формі, звільнити  Юлію Володимирівну з під варти.
За словами наближених до екс-прем’єра, скорботну новину Юлія Тимошенко сприйняла як грім з небес та впала в глибоку депресію. З цього часу ув’язнена майже не розмовляє, нікого не хоче бачити та чути.

Мабуть, розуміє Юлія Володимирівна, що в Європі вже немає такого авторитетного політика, який би зміг постійно заступатися за неї та довести справу щодо її звільнення до логічного завершення.
Зазначимо, що усі повноваження у справах щодо України, якими особисто керував Вільфред Мартенс, перейшли до віце-президента Європейської народної партії Яцека Саріуша-Вольського, який ухиляється від продовження ведення категоричної політики В.Мартенса щодо звільнення засудженої Ю.Тимошенко. Саме про це свідчить той факт, що під час перебування з робочим візитом в Україні 11 жовтня п.р., Яцек Саріуш-Вольський відмовився зустрічатися з представниками ВО «Батьківщина» на чолі з Григорієм Немирею, які намагалися терміново зв’язатися з ним на предмет вирішення наболілого питання.
Прикро, але попри зраду з боку однопартійців, Юлію Володимирівну у Європі теж уже ніхто не чекає. Комусь не вигідне саме звільнення, а хтось втомився від теми. Життя продовжується.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.