Живий Курилка!

05 листопада 2013, 20:28
Власник сторінки
0
164
Живий Курилка!

... на таке реакції ніякої, хоча за останні місяці на догоду ЄС прийняті потужні антикорупційні закони.

Прочитав повідомлення про чергову підозру у корупції: «05.11.2013 «Журналисты нашли недвижимость губернатора в Испании».

Вже якось і не зачіпає. Бо на таке реакції ніякої, хоча за останні місяці на догоду ЄС прийняті потужні антикорупційні закони.

А от коментарі зацікавили.

«ump: Так это только "пешка" имеет будыночок которого сдали те которые имеют там дворцы с прислугой и по несколько загранпаспортов,начиная с "хатынки" Кравчука у Швейцарии. 05.11.2013 17:53

Tomahawk: Торік у Вована будиночок знайшли за 500 млн. зелених єнотів, і нічого. 05.11.2013 17:02

Oprychnik: Служить народу - это так утомительно и хлопотно! Надо же где-то отдыхать... От этого народа. 05.11.2013 16:56».

Вже не злічу, скільки разів писав про появу міфу, у котрому фігурує «хатинка Кравчука». Причому, одні автори пишуть про хатинку у Швейцарії, а інші – у Канаді.

Погуглив і знайшов свій блог тут із вказаного питання. Нижче його текст із коментарями.

«Ivanу Ivanovу не про Франка Шуманна, а про Юргенса Рота»

А Ви про Юргенса Рота чули? Це той, завдяки котрому майже 20 років тому був запущений міф про "хатинку" Кравчука, чи то у Канаді, чи то у Швейцарії.

У 1996 році у ФРН Кравчук виграв у нього суд і змусив його зізнатися, що за "наводкою" російської зовнішньої розвідки та нардепа, полковника СБУ Омельченка (нині - генерал, герой України, але колишній нардеп) він розповсюдив інформацію про "Хатинку".

І що? Міф то живе! До цього часу!

А президентську посаду Кравчук втратив. Виключно ця фальшивка відібрала у нього 10% голосів.

Малесенький, задрипаний журналістик вплинув на цивілізаційний вибір цілої нації!

Кожен опозиціонер свій кожний публічний виступ повинен починати із «молитви» за Кравчуком! Тобто, кожного разу розповідати про те, як псевдодемократ Єльцин знищив, розмазав і розтер, заплямував репутацію нашого першого Президента. Далеко не ідеального, якимсь чином обмеженого, дуже обережного. Але його цивілізаційний вибір був більш чітким і не передбачав багатовекторність (бо ж борги треба було віддавати).

Не любить історія умовний нахил. А все ж… Якби не «хатинка»?

Нижче коментарі і відповіді на них.

Ivan Ivanov  Увы про него не слышал. Погуглю обязательно. Кстати книга Шаумана как обвинительное заключение с которым должен ознакомиться наш народ под соусом независимого немецкого журналиста))))

Viktor Marynich  І тоді ставилось таке завдання Юргенсу Роту, що "должен ознакомиться наш народ под соусом независимого немецкого журналиста".
І ознайомився! А от про "газетну качку" під назвою "хатинка" йому ніхто не повідомив.
Тому цей міф тиражують освічені люди у ЗМІ та Інтернеті. Читаєш підпис і диву даєшся. За що ж Вас, шановний, так доля "обдарувала"? Чому Ви, якщо непевні щодо інформації, не відкидаєте її геть, а тиражуєте неправду.
Герой Україні? Після німецького суда? Можливо б таке у Європі?
До речі, якщо знайдете "хатинку", її публічно Вам пообіцяв подарувати Кравчук.

Ivan Ivanov  А в каком году это было????

Пожаловаться14.03.2013, 22:52 Ответить Удалить  

Viktor Marynich  Якщо не помиляюсь, це був виступ Кравчука по Українському радіо у 2008 році. Він є у тенетах Інтернету.
У своєму житті зустрів щонайменше 2 десятка людей, котрі здоров*ям рідної матінки клялися, що власними очима бачили передачу у 1994-му, у котрій на закид про віллу, Кравчук виправдовується отією неіснуючою "хатинкою". Отака сила неправди! Навіть остраху за рідну матір не було у людей».

Уважний читач зрозумів про якого Шаумана йшла мова. Хоча це тло, на якому головним є міф про «Хатинку».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.