Одкровення Власенка з Воробйовим – шлях до російського громадянства?

06 листопада 2013, 19:26
Власник сторінки
0
165

Цією розмовою Сергій Власенко власноручно вбив черговий цвях у «політичну домовину», уготовану йому за заслуги перед «Батьківщиною»

Останнім часом доля підносить неприємні сюрпризи позбавленому депутатського мандату Сергію Власенку, який наразі потерпає від наслідків задушевних телефонних розмов та «загравань» з російським дипломатом Андрієм Воробйовим.
Питання в іншому: навіщо було Власенку «здавати» усі партійні розклади Воробйову в обмін лише за констатацію факту дружби Петра Порошенка із Михайлом Зурабовим?

Поливаючи брудом опозиційного «компаньйона» Арсенія Яценюка, який, з його слів, є пройдохою та знаходиться  на «довольствії» у Ігоря Коломойського, Власенко паралельно бігає на Банкову за «гонорарами». Вклав бідолаху Турчинова, поглузувавши з московським співрозмовником відносно його релігійних переконань.
Взагалі Власенко багато в чому «просвітив» Воробйова, навіть не підозрюючи, що незабаром в Інтернеті з’явиться аудіозапис згаданої відвертої розмови, яка за кількістю прослуховувань скоро перевершить хіти легендарної рок-групи «Scorpions».     
Цією розмовою Сергій Власенко власноручно вбив черговий цвях у «політичну домовину», уготовану йому за заслуги перед «Батьківщиною».
Невдаха-адвокат, який замість побудови реальної схеми юридичного захисту Тимошенко увесь вільний час замається з однопартійцями поширенням всіляких пасквілів в українських та закордонних мас-медіа, нікому непотрібний.
 Хто після низки провалів і неможливості захистити себе особисто від позбавлення депутатського мандату зможе повірити, що юридична кваліфікація Сергія Власенка не закінчується лінивою рецензією всій судовій системі України, яка, з його слів, підступна й ворожа.
Типовий зразок світосприйняття адвоката й громадянина Власенка, який брехнею і взаємними звинуваченнями намагається виправдати свою бездіяльність як юриста, або, скоріш за все, завуалювати свою професійну некомпетентність.
Мабуть, усвідомлюючи наближення фіаско, пан Власенко займається підлабузництвом з представником російського МЗС, аби у майбутньому отримати плацдарм для відступу, оскільки перебування в Україні з кожним днем стає для нього все менш прогнозованим і перспективним.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.