Яценюк проти зайвих витрат на визволення Юлії Тимошенко

08 листопада 2013, 15:27
Власник сторінки
0
201

Яценюк дав зрозуміти, що навідріз відмовляється від витрачання fusnfwsqys заходи під гаслами "Звільнити Юлю" дорогоцінних грошей партбюджету

Керуючись намірами популяризувати «Третю Республіку», Юрій Луценко вирішив приєднатись до загальних настроїв та взявши за взірець дії інших опозиційних партій, запланував проведення декількох акцій у підтримку питання звільнення Юлії Тимошенко.
Його мотиви прозорі і зрозумілі – самопіар і спекуляція на актуальному сьогодні Юліному питанні. Зрозуміло, що таку ідею Юрій Луценко був просто зобов’язаний обговорити та погодити з лідером ВО «Батьківщина» Арсенієм Яценюком.

Уявіть, яке було його здивування, коли Яценюк через декілька тижнів наполегливого уникання зустрічі з Луценком, врешті через своїх помічників передав Луценку своє барське погодження проведення таких акцій, але чомусь не захотів щоб в них приймали участь активісти «Батьківщини». Крім цього, Яценюк дав зрозуміти, що навідріз відмовляється від витрачання на такі заходи дорогоцінних грошей партбюджету.
Авжеж, прикормлений Юлією Володимирівною Яценюк не впустить такого дивовижного шансу притримати в тюрмі Тимошенко рівно стільки, щоб «Вона» не стала на заваді його мріям про президентське крісло. Зрада далась йому легко, навіть не довелось пояснюватись з Луценком, та й хто він такий, «Юга Уценко», невже рівня «майбутньому президенту», щоб спускатись з свого омріяного олімпу до челяді, яка вирішила активізувати незручні на сьогодні заходи для «Батьківщини», вірніше для самого Яценюка.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.