Романюк і «Стоп цензурі!» шукають засоби для виживання

08 листопада 2013, 15:57
Власник сторінки
0
201

Неофіційною метою акції журналістів є привернення уваги до себе представників опозиції та іноземних політиків, зокрема із США

Відома у «грантових» колах Оксана Романюк, виконавчий директор ГО «Інститут масової інформації», розпочала активну агітацію серед учасників журналістського руху  «Стоп цензурі!» щодо підтримки її ініціативи з проведення 23 листопада п.р. у столиці масової акції із метою відзначення «Всесвітнього дня за припинення безкарності». Як декларує сама Романюк майбутню акцію, її метою є «намір нагадати владі про злочини проти журналістів, які досі залишаються не розслідуваними».



За задумом О.Романюк, передбачається організувати так званий «марш українських журналістів за припинення безкарності», який має розпочатись біля адмінбудівлі Адміністрації Президента України, а після цього - проведення офіційного круглого столу або і прес-конференції за участі керівників провідних журналістських організацій.
Насправді, неофіційною метою цієї акції є привернення уваги до себе представників опозиції та іноземних політиків, зокрема із США. Вказані політичні представники, на переконання О.Романюк, отримають «реальні докази» її натхненної роботи і у них виникне непереборне бажання взяти учать в організованій акції, при цьому обов’язково допомогти матеріально.
Прикро інше. На даний час журналісти стурбовані тим, що жодна із прогнозованих О.Романюк політичних сил не виявили бажання брати участь в акції, а окремі з них взагалі проігнорували запрошення. Чи то пора року не «акційна», чи Романюк просто не викликає довіри, однак суть та ж - усі «потенційні» спонсори не сприймають задум таким, що заслуговує на увагу. Сама ж ідея чергових «стогонів про утиски», на переконання політичної еліти, взагалі приречена на забуття.
Відповідно ж, що й кошти і власний час на неліквідний товар ніхто витрачати не збирається.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.