7 листопада. Рубіжські комуністи вилізли на світло, ніби тролі із темних тріщин

08 листопада 2013, 18:10
Власник сторінки
Публіцистично-громадський, аналітично нескорений, літературно відсікаючий друкач.
0
190

Нині більшість фарбованих українських комуністів зробили у сінях своєї макітри євроремонт. Як наслідок, вони назвали себе регіоналами

Нині більшість фарбованих українських комуністів зробили у сінях своєї макітри євроремонт. Як наслідок, вони назвали себе регіоналами.

Проте, ті комуністи, котрі вийшли 7 листопада по-мітингувати на українських площах, уперто тримаються пролетарського принципу, який забороняє їм опускати розетку й вимикач на європейський рівень.

Можна лиш у явити, те як Нелько Задираку накриває цунамі злості, як вона шаленіє, як вона лютує коли у черговий раз бачить опущену розетку.

Певно, що в такі сумні хвилини її рятує віра. Віра у світле комуністичне майбутнє. У якому комуністи розвалюють увесь світ, щоб побудувати новий. 

Якщо хтось мріє, що комуністи, отримавши владу, просто піднімуть опущену розетку, він глибоко помиляється. Справжні комуністи (такі як Задирака (Козюберда поки-що вагається)) не розмінюється на дрібниці. Вони не піднімають розетки й вимикачі. Вони руйнують стіни, аби звести нові. Звести такі стіни, на яких будуть лише правильні розетки й вимикачі.

А як же ви хотіли?! 

Молодь уже почала адекватно ставитися до того, що комуністи роздавали безплатно квартири. Адже всім стало відомо, що комуністи, перед тим як роздавати квартири, зруйнували ті що були і заодно вбили третину українців.

А втім, як кажуть, руйнувати – не будувати. Тож комуністи руйнували значно завзятіше, аніж будували. Бо будували вони, ніби сліпі кошенята; не те, що треба, а те, яке лякало недоруйнований ними буржуазний світ – табори й бомби.

До 70х років минулого сторіччя наші селяни босі збирали колгоспний врожай , виконуючи 5ти річку за 4 роки. За це їм «справедливі» комуністи платили зарплату трудоднями.

Селяни, котрим комуністи до війни засирали мозок про те, як догниває буржуазний Захід, прибувши гастарбайтерами до сіл Німеччини й Італії, побачили зовсім інші речі. Приміром, - електрифікацію й каналізацію.

Повернувшись на комуністичну Батьківщину, селяни голодували й пахали у колгоспах за жменю зерна ще 20 років, аби нарешті комуністи спромоглись запалити у їх оселях лампочку «іліча». 

А першу грошову зарплату колгоспники отримали через 25 років після закінчення Другої світової. І це - не кажучи про З голодомори, які комуністи організували в Україні.

Та сьогодні комуністи взялися за торговельні відносини України з ЄС. Вони, бачте, традиційно лякають нас москалями, котрим забажалося, щоб ми не торгували з Європою. А москалям, бач, мало того, що вони украли у нас усе і навіть ім’я Русь, так їм ще й хочеться украсти й нас разом із хатою. 

Тож виходить, що те, що бажають москалі, ніби зараза переходить на українських комуністів. 

Але комуністи чомусь забули про те, як їхні пра-щури (радянські комуністи) торгували з фашистською Німеччиною – навіть підчас вторгнення Вермахту. 

Нагадаємо. Кінець червня 1941 рік. Гітлерівські Люфтваффе уже тиждень як бомбардують міста України. Однак сталінські ешелони із сировиною, яка призначена для військової промисловості фашистської Німеччини, продовжують свій рух на буржуазний Захід.

Проте, повернемося у сьогодення. Москалі продають «кровожерливим» Німцям газ дешевше, аніж «братам» українцям. Чому наші янголи справедливості комуністи навіть ні бельмеса про це?

А тому, що яничари, манкурти, комуністи й холуї абсолютно не придатні до змін і через 300 років. Вони, як і 300 років тому, мріють лише про одне, не дати ідентифікуватися українській нації.

Тому, браття й сестри українці, давайте пожаліймо усіх холуїв, яничар, манкуртів і комуністів у їхнє свято! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.