Павел розпочав виборчу кампанію!

14 листопада 2013, 10:00
Власник сторінки
0
22

Паша-мерседес намагається укріпитись на Печерських схилах, а разом з тим і своє матеріальне становище покращити.

Тільки ледащі ще не писали та не знімали про жадібність до влади і грошей намісника Києво-Печерської Лаври УПЦ митрополита Павла (Лебідя). І підсобне господарство в нього є, і церковні крамниці у лаврі функціонують, і товстосуми-меценати з ним ручкаються. А все ж мало… 

Мріє намісник про предстоятельство… Правда кажучи, про свої мрії всім не розповідає. А поки діючий предстоятель митрополит Володимир ще живий, дай Боже йому здоров’я, намагається Паша-мерседес (таке в нього є прізвисько) укріпитись на Печерських схилах, а разом з тим і своє матеріальне становище покращити.  

Так, на днях відвідав намісник хворіючого Володимира, поцікавився як він себе почуває, поспівчував, та й підсунув йому на підпис указ про зняття з посади скарбника Києво-Печерської Лаври єпископа Варсонофія і призначення на це місце свого підконтрольного священика - Нестора. Ну не влаштовує Варсонофій останнім часом Павла, оскільки витрачає кошти на церкву, а не на зростаючі особисті потреби намісника Лаври.

А розходів-то передбачається багато. Не за горами вибори нового предстоятеля, потрібно когось підкупляти, когось переконувати та й таке інше. Церковний авторитет у Павла ніякий, але гроші роблять свою чорну справу, і охочі до наживи священики (Овруцький Віссаріон, Житомирський Никодим, Уманський Пантелеймон та інші) потроху гуртуються навколо владики Всія Лаври.

Вказане може свідчити лише про те, що митрополит Павел вже розпочав передвиборчу кампанію з обрання нового предстоятеля. Ну а те, що він вміє використовувати різного роду брудні технології, не викликає сумніву, бо у цьому Павел не просто фахівець, а справжній професіонал.

 

 

   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.