АКЦІЯ НА ЗАХИСТ НАЦІОНАЛЬНОЇ СИМВОЛІКИ НА УКРАЇНСЬКИХ СТАДІОНАХ (Анонс)

15 листопада 2013, 07:29
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
299

Деякі представники МВС вже деградували до такого рівня, що почали притягувати до відповідальності українців за використання червоно-чорних прапорів на стадіонах.


14 листопада 2013, 14:31

АКЦІЯ НА ЗАХИСТ НАЦІОНАЛЬНОЇ СИМВОЛІКИ НА УКРАЇНСЬКИХ СТАДІОНАХ (Анонс)

futbol-marsh

"Система поновила боротьбу проти нашої національної символіки та наших героїв, - повідомляють організатори акції. - Деякі представники МВС вже деградували до такого рівня, що почали притягувати до відповідальності українців за використання червоно-чорних прапорів на стадіонах. Саме тому українські вболівальники зберуться для проведення маршу, щоб висловити своє рішуче ставлення до цієї ситуації. 

Початок маршу 15 листопада о 16.00 в парку ім Т.Г.Шевченка. (найближчі станції метро: "Університет", "Площа Льва Толстого"). Марш пройде вулицею Велика Васильківська повз стадіон "Олімпійський" та закінчиться пікетом біля будівлі Федерації футболу України.

На марші дозволяється (з розумом!!!) використовувати піротехніку. Прохання до всіх учасників маршу приносити з собою червоно-чорні прапори та банери з назвами ваших міст. Будь-яка інша символіка, в т.ч. політична, заборонена. 

ПОКАЖЕМО ВСІ РАЗОМ, ХТО Є ГОСПОДАРЕМ НАШОЇ КРАЇНИ ТА НАШИХ СТАДІОНІВ".


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.