Мій блог - нон-грата у Росії (перепост)

17 листопада 2013, 13:28
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0

Вчора френд на Facebook Олександр Мартинюк повідомив мені дуже цікаву новину: виявляється, у Росії заблокований доступ до мого сайту http://www.bilozerska.info.

Олена Білозерська: Знаю, як треба!

Мій блог - нон-грата у Росії
Posted on 2013.11.17 at 13:51 

Tags: 
Вчора френд на Facebook Олександр Мартинюк повідомив мені дуже цікаву новину: виявляється, у Росії заблокований доступ до мого сайту http://www.bilozerska.info
При спробі зайти на нього з території Російської Федерації (або через російський ІР) з’являється ось така картинка:


bilozerska.info

Перевіривши, ми встановили, що так само заблокований доступ до сайту нашої інформагенції "Поряд з вами".

Зрозуміло, що на сайті офіційно зареєстрованого інформагентства ніякого "екстремізму" нема і не може бути завідомо. Але я більше скажу: блог "Білозерська.інфо", який є копією мого ЖЖ, створеною на випадок поганої роботи сервісу Livejournal або блокування мого акаунту, з’явився вже за влади Януковича - тобто, тоді, коли я вже майже не постила всілякі радикальні речі, які можна було постити за Ющенка. І все одно заблокували.

Повідомляючи про це на сайті інформагентства (http://www.poryad.com/?p=21918), ми порадили нашим російським читачам користуватися анонімайзерами, наприклад, http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.poryad.com. А мої особисті, блогерські матеріали, так само, як і раніше, доступні на ЖЖhttp://bilozerska.livejournal.com/.

Взагалі, так смішно мені: працюю собі потихеньку, нікого, крім хамовлади, особливо не чіпаю, нічого епатажного не роблю. А мені щонайменше раз на рік, абсолютно безкоштовно - по безцінному подарунку від ворогів: то обшуки, то цей скандал з перемогою на німецькому конкурсі, коли мене оголосили нацисткою і розпіарили на цілий світ, тепер ось сторінку у Росії заблокували. Бачите, як мене поціновують! Так мимоволі задереш носа :)

Я вважаю - це визнання. А ви як гадаєте?
============
P.S. Від себе = Алєні генетично тупі. Діють методами 50-х років минулого сторіччя коли короткохвильові глушилки не давали слухати "ворожі голоси" по радіо. А все одно слухали. Тепер такі методи просто смішні. Але ж "люді пасажєні, дєньгі плачєні" ще з тих часів. Те що інтернет не короткохвильова радіостанція, то дарма. Роби вигляд що працюєш і платити будуть. Крадуть самі в себе. Ганьба ФСБ РФ! :)
=============
P/p/s

Засоромились =

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.