Земельний дерибан в Києво-Святошинському р-ні: оборотень СБУ Д.Мазніченко

19 листопада 2013, 09:29
Власник сторінки
0
263

Співробітник СБУ нагло розкрадає землю в Київській області. Де правда?

В котрий раз звертаємося до Президента України, Керівництва Служби безпеки України, Генеральної прокуратури України з приводу надання правової оцінки протиправній діяльності високопоставленого керівника УСБУ у м.Києві та Київській областіНачальника Києво-Святошинського МРВ  Дмитра Мазніченко.

Як заявляють активісти громадської організації «Захисники земель Київщини», Д.Мазніченко коренями зрісся з корумпованими державними службовцями регіону, з якими відпрацював схему «деребану» державного майна різної форми. А до речі  останній повинен боротися з корупцією, а не співпрацювати з нею та контролювати її.

За наявною інформацією, Д.Мазніченко безпосередньо впливає на Голову Києво-Святошинської адміністрації та деяких сільській та місцевих Голів. Все було б добре, якщо б Мазніченко не вимагав за свою м’яко кажучі «лояльність» винагороду, у різній формі. Чи то земельну ділянку, чи то квартиру у місці супутнику Києва, чи то добро на намив землі у привабливим місцях в Обухівському районі, де має вплив на керівництво окремих сільських рад, ще з часу коли перебував на посаді заступника Відділу КЗЕ УСБУ в Київській області, чи то банальними грошовими винагородами.

Проте, наш «оборотень в пагонах» майно на себе не оформлює, а використовує можливості своїх близьких родичів.

А саме: батька - Мазніченка Вадима Валентиновича, сестру -  Мазніченко Лесю Вадимівну та дружину – Науменко Сусану Георгієвну.

Якщо казати конкретно то необхідно вказати, щодо отримання вищевказаними громадянами наступних земельних ділянок:

·       Мазніченко Вадим Валентинович отримав наступні земельні ділянки:

Державний Акт Серія ЯЙ № 916569 від 29.12.2012 р. на право власності земельною ділянкою на 1 га, у Мироцькій сільській раді Києво-Святошинського району Київської області, для ведення особистого селянського господарства.

Державний Акт ЯЙ № 916545 від 29.12.2012 р. на право власності земельною ділянкою 0,9 га, у Мироцькій сільській раді Києво-Святошинського району Київської області, для ведення особистого селянського господарства.

Державний Акт ЯЙ № 840254 від 14.01.2010 р. на право власності земельною ділянкою 0,1 га, під садівництво у Горенкській сільській ради Києво-Святошинського района, Київської області.

Державний Акт кадастровий номер № 3222482401:01:004:0192 на право земельною ділянкою 0,06 га, під садівництво у Горенкській сільській раді, Києво-Святошинського району, Київській області.











·       Науменко Сусанна Георгіївна отримала наступні земельні ділянки:

Державний Акт Серії ЯЙ № 949704 від 29.12.2012 р. на право власності на земельну ділянку 0,7 га, для ведення особистого селянського господарства у Горенкській сільській раді, Києво-Святошинського району, Київській області.

Державний Акт Серії ЯЙ № 949705 від 29.12.2012 р. на право власності на земельну ділянку 0,1 га, для ведення особистого селянського господарства у Горенкській сільській раді, Києво-Святошинського району, Київської області.

Державний Акт Серії ЯЙ № 949706 від 29.12.2012 р. на право власності на земельну ділянку 0,2 га, для ведення особистого селянського господарства у Горенкській сільській раді, Києво-Святошинського району, Київської області.

Державний Акт Серії ЯЙ № 949707 від 29.12.2012 р. на право власності на земельну ділянку 0,5 га, для ведення особистого селянського господарства у Горенкській сільській раді, Києво-Святошинського району, Київської області.

Державний Акт кадастровий номер № 3222487001:01:008:5028, на право власності на земельну ділянку 0,15 га, для ведення особистого селянського господарства, садівництва у Ходосіївській сільській раді Києво-Святошинського району, Київської області.










·       Мазниченко Леся Вадимівна, отримала наступні земельні ділянки:

Державний Акт Серії ЯЛ № 384732, на право власності на земельну ділянку 0,16 га, для ведення особистого господарства, садівництва у Горенкській сільській раді, Києво-Святошинського району, Київської області.

Державний Акт Серії ЯП  № 581070, на право власності на земельну ділянку 0,2 га, для ведення особистого селянського господарства, садівництва у Новопетрівській сільській раді, Вишгородського району, Київської області.






Крім цього, наприкінці 2012 року було створено та зареєстроване садове товариство, якому в межах Гостомільської сільської ради Київської області під тиском Д.Мазніченко було виділено 10 га, земель лісового фонду, під виглядом земель загального користування. Земля лісового фонду була відведена на підставі фіктивних документів. Підписати фіктивні документи Селищного Голови с.Гостоміль та земельщика с.Гостоміль змусив Д.Мазніченко.

Свою протиправну діяльність Д. Мазніченко здійснював шляхом погроз посадових осіб, як керівник СБУ, що Він їх посадить за грати.

Необхідно зазначити, що відповідно до п.4 статті 116 Земельного Кодексу України, передача у власність громадянам земельних ділянок, у межах норм визначених цим Кодексом, проводиться один раз по кожному виду цільового використання передбаченого цим Кодексом. Таким чином друга і інші ділянки надані кожному з вище перелічених громадян є протизаконними, та свідчать про протиправну діяльність
Д.Мазніченка. Тобто протиправний вплив Д.Мазніченка на посадових осіб, які видали декілька Актів на право власності на земельні ділянки одного ж того цільового призначення є незаконними та підлягають скасуванню, а дії Д. Мазніченка підпадають під ознаки злочину передбаченого ст.365 «Зловживання владою або службовим становищем» КК України.

 Враховуючи що наша громадська організація, вже не в перше звертається до вищих посадових осіб України через висвітлення інформації в мережі Інтернет, просимо розглянути наш лист, як лист про скоєння злочину Д.Мазніченко, та порушити кримінальне провадження, щодо керівника підрозділу СБУ, який порочить честь та гідність співробітників спецслужби країни.

З повагою, вважаємо на Ваш розгляд.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.