А пожилого Бурлачину... :-)

19 листопада 2013, 09:43
Власник сторінки
Політолог-бродяга.
0
851
А пожилого Бурлачину... :-)

Нє любо йому, ох нє любо!

Наш чаморошний придурок відмітився черговим висером щодо неповноцінності української мови в авіаційно-технічній галузі.
Але опосля того, як я навів кілька описів сучасних ракетних комплексів, взятих з сайту виробника і виконаних
українською мовою, то наше дуркецало обісралось по самі вуха і тут же заборонило коментарі:-)
В принципі нічого тут дивного нема. Моцковські царі 200 разів видавали різноманітні укази, які обмежували або
і просто забороняли українську мову. А в нашого геїча мабуть почалася манєчка велечі і він возомнив себе самодєржцем всєкоцапскім:-). Ще може й нанотанки скоро накаже послати до України? :-)

Так шо чєкаємо з нетерпінням.
Шановні панове!
    Від імені колективу вітаю Вас на cайті Державного підприємства "Державне Київське конструкторське бюро "Луч" (ДП "ДержККБ "Луч") - одного з ведучих підприємств-розробників складових частин комплексів авіаційного та протитанкового озброєння в Україні.
    Сайт створений для ознайомлення потенційних партнерів з продукцією, що розробляється та послугами, які надаються нашим підприємством.
Основні напрямки діяльності ДП "ДержККБ "Луч"
  Науково-технічні дослідження, розробка нової техніки та виконання дослідно-конструкторських робіт зі створення складових частин комплексів авіаційного та протитанкового озброєння, а також їх виробництво:
систем керування авіаційних, протитанкових ракет та інших засобів ураження;
блоків електричних рульових приводів та інших агрегатів керованої високоточної зброї (авіаційних, зенітних, протитанкових ракет та торпед);
систем автоматизованого контролю та діагностики керованої високоточної зброї;
телеметричних систем та комплексів для проведення випробувань керованих авіаційних та протитанкових ракет;
оптико-електронних систем для виміру кута вигину ствола танкових та артилерійських гармат;
тренажерних контрольних комплексів для контролю лазерного каналу приладів наведення, навчання та тренування екіпажів бронетанкової техніки.
  Науково - технічне забезпечення робіт з відновлення та модернізації систем автоматизованого контролю та діагностики керованої високоточної зброї;
  Організація робіт та участь у проведенні робіт з підтримки боєздатності керованої зброї Збройних сил України.
Науково-технічний потенціал та виробничі потужності підприємства дозволяють виконувати експортні постачання великого асортименту продукції військового призначення та надання широкого спектру послуг:
  проведення наукових досліджень та дослідно-конструкторських робіт, виготовлення та поставку продукції за технічними завданнями замовника;
  модернізація, ремонт та технічне обслуговування раніше поставленої військової техніки за вимогами замовника;
  післягарантійне обслуговування раніше поставленої військової техніки, навчання та підготовка технічних спеціалістів.
ДП "ДержККБ "Луч", як генеральному розробнику, надано ексклюзивне право на проведення робіт в Україні та за кордоном з продовження технічного ресурсу, а також ремонту, модернізації, технічного обслуговування комплексів "Трубеж", "Ингул", "Гурт" і АКИПС, які успішно експлуатуються в багатьох країнах світу та призначенням яких є контроль авіаційних ракет та торпед.
За роки діяльності фахівцями підприємства розроблено та впроваджено в експлуатацію понад 40 типів наукомістких виробів, зокрема автоматизованих систем контролю та діагностики, а також систем та агрегатів керованої високоточної зброї. Протягом останнього десятиліття в ДП "ДержККБ "Луч" ведуться розробки систем управління для авіаційних та протитанкових систем.
Персонал ДП "ДержККБ "Луч" складають висококваліфіковані фахівці, серед яких є кандидати та доктори технічних наук. Ряд співробітників є лауреатами Державної премії України в галузі науки і техніки та удостоєні Державних почесних звань.
На сторінках цього сайту Ви зможете докладніше ознайомитися з інформацією про основні розробки ДП "ДержККБ "Луч".
Чекаємо Ваших пропозицій!
З повагою, 
                         Генеральний конструктор - Генеральний директор 
                         Олег Петрович Коростельов


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.