МАФ це урна біля будинку.

21 листопада 2013, 09:02
Власник сторінки
політичний аналітик
0
223
МАФ це урна біля будинку.

МАФ це урна біля будинку, а будка з різним крамом це тимчасова споруда.

КМДА витратила 540 тис. грн. на розробку схеми розміщення МАФів в місті Києві. Згідно розрахунків чиновників, в Києві повинно залишитись десь 6500 МАФів. 

Вчора влада зробила спробу заручитись підтримкою громадськості. Схему презентували для кишенькової громадської ради. Дійство проведене, критика почута , всі залишились задоволенні. Ось тільки незалежні представники малого бізнесу, які були присутні, чесали репу і розмірковували як жити далі з цим покращенням. 

А питання лише одне. Навіщо витрачати гроші на створення красивих малюнків?

 Не простіше спочатку спробувати виконати вже існуючи постанови в яких все і так чітко прописано. Проблема не в законах, а в їх виконанні. На вчорашньому курултаї пан Голубченко зізнався в неспроможності місцевої влади справитися з проблемою стихійного встановлення МАФів. З його слів, кожен день демонтується біля 100, а незаконно встановлюється 50 тимчасових споруд. Це боротьба з вітряними млинами, яку вони збираються продовжувати і далі. Зрозуміло, що всі зацікавленні особи,залишаться при своїх справах, а чиновник повісить на груди чергову медаль «борця за права трудового народу». Але сказавши А, він не сказав Б. Хоча і так всі  знають, що основним гальмом вирішення проблеми є «пацюки»  в стінах Київради та чиновники всіх рівнів які «кришують» цей бізнес. 

 Коли схеми розробляють, комусь це потрібно.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.