Концерт Святослава Вакарчука Вночі

06 квітня 2009, 18:24
Власник сторінки
0
34
Концерт Святослава Вакарчука Вночі

Концерт Святослава Вакарчука Вночі

Враження, яке абсолютно неможливо забути, непередавана гра світла і кольору, фантастичний звук і звісно ж неймовірні пісні Святослава Вакарчука, кожна з яких примушує відчути, що вона стосується саме тебе - все це концерт із туру співака в рамках презентації нового сольного проекту "Вночі". Ті, хто вже чув цю музику, знають, наскільки цікавим і несподіваним виявився цей альбом, порівняно з ранішньою творчістю Океану Ельзи. Присутні всюди джазові мотиви, балканські інструменти і ритми, і неперевершені вірші, коли кожен слухач може знайти в них щось своє. Тихі і ліричні пісні змінюються динамічними і енергійними, лунають вже пізнавані композиції із нового альбому і зовсім непізнавані джазові обробки пісень із альбомів минулих. Так, "Кавачай" і "Майже весна" зараз лунають зовсім по-новому, а "Веселі часи" вже не згадуються зовсім, сповіщаючи цим самим і про те, що настає новий час. Знову настає новий час, на гребні якого завжди була творчість Океану Ельзи і Святослава Вакарчука, час вже далеко не так просякнутий політикою, як останні... ні, не п`ять років, а всі десять. І поринаючи в цю музику, сам не помічаєш, як ці неймовірні дві години скінчилися. І зал, в якому був повний аншлаг, не хоче відпускати виконавців, викликаючи їх на біс. Залишаючись під чудовим враженням, починаєш заздрити киянам, які побачать аж два такі концерти - на початку і в кінці туру. Тож я закликаю всіх небайдужих до творчості Святослава Вакарчука не пропустити такої нагоди в ваших містах. Повірте, звучання на диску і на концерті - зовсім різні речі. Ніхто просто не здатен залишитись байдужим від побаченого. Фото зроблені 3 квітня 2009 року під час концерту Святослава Вакарчука в місті Запоріжжя.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Выборы Президента Украины 2019 новости,Юлия Тимошенко,Янукович,Святослав Вакарчук,Океан Ельзи,ВАСУ,Запоріжжя,Вночі
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.