Альтернативні символи України

25 квітня 2011, 21:38
Власник сторінки
хомо сапиенс
0
82
Альтернативні символи України

Альтернативні символи України

Надпис англійською "Україна" виконано на залізі, що відображає нашу країну як державу яка має потужності по виробництву металів. Кожна літера має своє значення яке відображає країну в цілому. Перша літера символізує наявність атомної енергії, друга літера відображає країну яка цінує ділові стосунки, третя - дотримується авторських прав, має авіаційну та ракетну промисловість, обдарована духовно, музично і спортивно та навіть приймає участь у екстремальних видах спорту.

Слоган - "freedom and the prospect of" - що в перекладі означає - свободи та перспективи, говорить про те, що країна демократична та вільна і кожен може знайти в Україні перспективу як особисто для себе, так і для свого бізнесу.

Орнамент - виконано з колоска та блакитної волошки. Волошка є супутником хліба і вона завжди росте поруч з хлібом. Водночас поєднання волошки та колоска символізують колір прапора України. Хоча це є не зовсім точно, але сучасно. Колос пшениці в орнаменті символізує що країна є аграрною та має родючі землі. Пшениця також є символом багатства та життя.

Блакитні волошки символізують щастя, мудрість, здоров’я, збереження дітей. Вважається, що волошки мають значну магічну силу як оберіг від злих духів, лихої долі та всіляких напастей - витівок лукавого.

Персонаж-символ: робот Простір. Робот - символізує достатню наявність наукових знань, матеріалів та технічних можливостей для його створення. Персонаж летить, це символізує повну свободу. В персонажа прихований отвір для висловлення своїх думок, але це зовсім не означає що він німий. Це тому, що він цінує не слова, а конкретні справи. Руки виконані у формі крил, що символізує добрі знання в аеродинаміці і говорять що країна виготовляє літаки та має величезні досягнення в цій області. Ракетні двигуни що призводять його до руху символізують що Україна є космічною державою.

Всі символи, окрім неповторного орнаменту виконані в різних стилях, що спрощує їх друк та розміщення в потрібних місцях і не прив`язує зацікавлених осіб до конкретних фарб або спеціальних друкарських засобів. Приклади використання символів додаються.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Украина,слоган,персонаж,орнамент,Простір
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.