Зустріч з Єрусалимським Патріархом

29 квітня 2011, 08:47
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
14
Зустріч з Єрусалимським Патріархом

Зустріч з Єрусалимським Патріархом

На другий день Великодніх свят у Патріаршій резиденції зустрівся з Православним Єрусалимським Патріархом Фіофілом III та отримав Патріарше благословення на нові звершення в ім’я України.

Попрохав Патріарха молитися за усіх українців i українок… 

У патріаршій резиденції зустрів дуже багато земляків. Приміром, матiнку Анну зі Сватово Луганської області. Вона попросила мене допомогти у відродженні жіночого монастиря.

Перекладачем у Патріарха працює отець Микола - киянин, котрий вже кiльканадцять років живе в Ерусалимi. Тож я говорив українською, а Патріарх - грецькою, це його рідна мова. На згадку про зустріч Патріарх вручив мені подарунок - ікону. А коли я розповів, що восени минулого року був на Святій горі Афон i кілька днів жив у Iверському монастирі, Патріарх запропонував у наступний мій приїзд до Єрусалиму пожити в їхньому монастирі. Я з радістю погодився.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Иерусалим,Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.