Першотравень

01 травня 2011, 18:08
Власник сторінки
инженер
0
40
Першотравень

Першотравень

Першотравень в столиці був урочистим і стандартним - урочиста хода розпочалась з покладання квітів біля пам’ятнику Леніну. Спочатку учасники групувались в колони, проте, офіційно мітинг був відкритий о 10:30 - з покладання квітів першими особами Комуністичної партії України.

Особисто я можу подякувати жінці з організаційного комітету в білій сукні, яка дозволила мені - як представнику преси без посвідки - пропустити мене в прес-зону біля пам’ятника.

Далі учасники, кількість яких, думаю, перевищувала дві тисячі осіб - з елементами театралізованих дійств, що висміювали олігархію, а також двома оркестрами, пішли колонами до Майдану Незалежності, - де була розгорнута від Профспілок України - Стіна Правди. Кожен бажаючий міг висловити свої побажання до влади.

На Європейській Площі відбувся мітинг на якому виступали представники трудящих, депутати, лікарі... 

На відміну від минулого року провокацій не відбувалось, а погода тільки додавала святкового настрою! З Травневими Святами!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,праздники,первомай
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.