Як я єгипетську картоплю топтав

05 травня 2011, 17:01
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
23
Як я єгипетську картоплю топтав

Як я єгипетську картоплю топтав

Сьогодні, в мій останній день перебування в Рівному, я влаштував фурор у рівненському супермаркеті:)

А діло було так. Спершу, прогулюючись вулицями міста під час коротенької паузи між двома своїми ефірами, купив хлібину. Оскільки пора була обідня, вирішили до чорного хліба купити українського сала й влаштувати собі справжній український обід.

Сказано - зроблено. Зайшли в найближчий супермаркет і в пошуках сала стали обходити полиці з крамом… Проходячи через овочевий відділ, я аж зупинився від несподіванки: українська морква продавалася по ціні 13 гривень, капуста - по 14 гривень, українські буряки - по 17 гривень! А поруч лежала єгипетська картопля по 12 гривень! Тобто, генномодифікована картопля, вирощена в африканській пустелі, у наших магазинах коштує дешевше, ніж буряк, вирощений на українських чорноземах! Ось до чого ми дожилися!

Я не втримався, скупив оту всю "заморську", чи, скоріше, "запустельну" картоплю й розтоптав її усю тут же ж, в супермаркеті… Народ спершу був у шоці, а потім, зрозумівши, що й до чого, був готовий допомогти мені знищити оту імпортну картоплю, імпортери якої в буквальному сенсі слова відбирають у нашого землероба шматок хліба.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Ляшко,Ровно,картофель,Супермаркет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.