На авіасалоні Ле Бурже

21 червня 2011, 21:33
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
16
На авіасалоні Ле Бурже

На авіасалоні Ле Бурже

Перебуваючи на міжнародному авіасалоні Ле Бурже, поспілкувався про перспективи вітчизняного авіабудування з головним конструктором державного підприємства "Антонов" Григорієм Рудюком і директором заводу Миколою Підгребельним.

На авіасалоні Ле Бурже була представлена нова розробка наших авіабудівельників - АН-158. Було підписано контракт про продаж десяти таких красенів російській фірмі.

Посидів в кабіні АН-158, на місці пілота, який оснащено за останнім словом техніки.

Під час розмови з заступником гендиректора "Антонова" Віктором Семенцовим почув скарги на тривалі і несправедливі тендерні процедури, що вкрай заважають стабільній роботі підприємства.

З В`ячеславом Богуслаєвим, президентом підприємства "Мотор Січ", щиро вболівали за наших льотчиків, за нашу авіатехніку, за нашу Україну. На Ле Бурже прозвучав Гімн України у нашому виконанні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.