На фестивалі Слов’янська Єдність

26 червня 2011, 07:19
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
34
На фестивалі Слов’янська Єдність

На фестивалі Слов’янська Єдність

25 червня біля монументу Дружба на кордоні трьох сусідніх держав України, Росії і Білорусії у селі Сеньківка Городнянського району, що на Чернігівщині, відбувся міжнародний фестиваль Слов’янська Єдність.

Приємно було бачити усміхнені обличчя своїх земляків із Чернігівщини, які прийшли підтримати захід та засвідчити добросусідські відносини. Разом із ними ми спілкувалися з молоддю сусідніх держав.

Вболівав за наших спортсменів, які приймали участь у традиційній спартакіаді фестивалю. Хочу подякувати керівникам проекту "Всесвітній біг заради гармонії" за схвальну оцінку моєї роботи по підтримці спорту.

Завітав до містечка майстрів, де були представленні вироби народних ремесел сусідніх країн. Придбав собі на згадку вироби з Гжельської кераміки та вишиту білоруською майстринею шаль для мами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Чернигов,фестиваль,новые модели,NEC,Ляшко,Проекторы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.