Київтрон-2011. Четвертий всеукраїнський фестиваль трансформерської культури

02 липня 2011, 18:12
Власник сторінки
инженер
0
15
Київтрон-2011. Четвертий всеукраїнський фестиваль трансформерської культури

Четвертий всеукраїнський фестиваль присвячений Трансформерській культурі "Київтрон 2011"

2 липня 2011 року в кінотеатрі "Чапаєв" за земним часом в Києві відбувся Четвертий всеукраїнський фестиваль, присвячений трансформерській культурі, - Київтрон-2011.

Захід розпочався з привітання ведучих, новачкам нагадали хронологію сезонів мультсеріалу Трансформери/а вони формують дійсно цікавий Світ.../, переглянули трейлер.

Фанати засудили "чергового повнометражного фільму" та висловили надію, що подальші серії будуть більш відповідати канонам Трансформерського Всесвіту, і прийняли участь у різноманітних конкурсах: скласти групою трансформера, вікторину зі знання Всесвіту і повнометражних фільмів, придумати прикольну озвучку, демонстрували малюнки та власні відеокліпи з нарізок /в Х-files - коли мова іде про прозу - такий жанр називають "фанфік"/ на трансформерську тематику.

Захід пройшов у теплій і дружній обстановці... Взагалі, я розумію цих людей - бо сам фан серіалу Х-files/хоча, - не з класу "гуру"/, а чому прийшов - бо самому подобались мультфыльми про
Трансформерів, і зараз - з завмиранням в серці дивився як сам фільм, так і старі серії, з сезону G-1.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,фестиваль,Трансформеры
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.