Комуністам не сподобалося, що проста селянка віддасть корову для перемоги партії Ляшка

06 липня 2011, 12:55
Власник сторінки
юрист
0
13
Комуністам не сподобалося, що проста селянка віддасть корову для перемоги партії Ляшка

Комуністам не сподобалося, що проста селянка віддасть корову для перемоги партії Ляшка

Комуністам не сподобалося, що проста селянська жінка висловила бажання заради перемоги Олега Ляшка продати свою єдину корову .

Під час дискусії українського нардепа Олега Ляшка з комуністом Спірідоном Кілінкаровим на Першому національному каналі учора, 5 липня о 19-00 у програмі "Про головне" , саме у такому ракурсі була висвітлена подія про те, що жінка із села на Чернігівщині сказала Ляшкові, що віддасть йому виручені від продажу гроші на виборчу кампанію.

У молодому, енергійному, роботящому, справедливому та по-простому зрозумілому усім і людяному Олегові Ляшкові проблиск обнадійливого світла побачила колишня колгоспниця - доля, здоров’я, мрії про щасливе майбутне якої, сьогодні виявились безповоротно понівеченими п’ятирічними програмам комуністів, їх облудними обіцянками на фоні небаченого по масштабах загарбницького самозбагачення за рахунок майже безоплатної праці мільйонів вітчизняних трудівників - робітників, селян, інтелігенції та службовців.

І оцю єдину надію знову відбирають у неї усе ті ж само правлячі , як і раніше, комуністи.

Насправді - саме Олег Ляшко, а не комуністи, дарує корову багатодітній родині у Знам’янці, де мати Оксана Шевченко виховує п`ятеро дітей.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: КПУ,село,корова,Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.