Міста - ареали спільної долі

11 липня 2011, 17:45
Власник сторінки
юрист
0
12
Міста - ареали спільної долі

Міста - ареали спільної долі

Безпритульні собаки та коти поглядають на нас з тротуарів з надією, бажаючи віднайти в наших очах риси нової людини.

Вони живуть поряд з нами. Вони приручені нами і привчені жити в умовах людського житла. Вони не йдуть в ліси та луки до диких родичів, бо реал їх розповсюдження - це населені пункти людей. Доки ми не будемо визнавати цього закону життя, доки і буде серед нас спалахувати жорстокість, непорозуміння та самонищення .

Відсутність санкції про покарання не спростовує істини про те, що той, хто йде проти закону - злочинець. Жоден з наших колишніх президентів, жоден з київських мерів не надолужився підкоритися цьому такому простому і природному закону.
Тварини і люди заважають владі. У слабких та хворих людей відбирають домівки та вивозять за кордон, до Молдавії. А собак…

Не будемо про страшне. Бо воно не життєве. Воно існує серед нас як непорозуміння і як результат лінощів до душевної праці, до дії духу. До кінчика нігтя ми створені з любові. А сумуємо вічно від того, що не вміємо розкрити свою любов у дії.

Адже Так просто! - прописати цих нещасних за місцем їх виявлення.
Ось чим можуть займатися міські ЖЕКИ. Будувати собачо-котячі підприємства не лише для безпритульних. Кожен ЖЕК зможе мати на своєму балансі і ветклініку, і готель для тварин на час знаходження хазяїна у відпустці , і дресирувальний клуб, і послуги по вигулу собак, перукарню, собачі та котячі кухні (міні-ліній для цього є http://www.kbparus.com.ua/Ю http://www.pvo.lv/product3_13_meat_ru.html), і, навіть, окремі бригади по прибиранню після вигулу тварин. Пам’ятаєте, як колись посипали забруднені місця на вулицях пулярним у ті часи дустом, а травичку по кілька разів змивали водою зі шлангів, щоб "органічне добриво" просочувалося у земельку?

Таких пунктів може бути у ЖЕКах кілька десятків . Адже тварин, і притульних, і безпритульних, достатньо.

Любов до тварини воздасться людині - адже з’являться нові робочі місця на підприємствах, де послуги, хоч і платні, але ж, і якість гарантована.
Рим. 8

19 Ибо тварь с надеждою ожидает откровения сынов Божиих,
20 потому что тварь покорилась суете не добровольно, но по воле покорившего ее, в надежде,
21 что и сама тварь освобождена будет от рабства тлению в свободу славы детей Божиих.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.