Ляшко обладнав палату в дитячій лікарні

19 липня 2011, 15:19
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
17
Ляшко обладнав палату в дитячій лікарні

Ляшко обладнав палату в дитячій лікарні

Своїм коштом народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко обладнав палату для дітей з вадами серця в Рівненській дитячій лікарні. Якби кожен депутат допомагав медичній галузі так, як Олег Ляшко - ми жили б у іншій країні!

Політик поспілкувався з колективом відділення "Педіатрія №2" Рівненської обласної дитячої лікарні, де допомагають стати на ноги діткам з вродженими вадами серця, ревматизмом голови, гастроентерологічними захворюваннями.

Завідувач відділення Оксана Василівна Лозова дякує народному обранцю за допомогу та дарує виготовлену з бурштину ікону із Ликом Богородиці.

Наприкінці зустрічі Олег Ляшко запевнив присутніх медиків, що коли Радикальна партія прийде до влади, його команда збільшить фінансування медицини щонайменше у 10 разів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.