Льонокомбінат у Рівному

20 липня 2011, 21:12
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
71
Льонокомбінат у Рівному

Льонокомбінат у Рівному

Підприємство Рівнельон більше 10 років не працювало. Але завдяки нинішньому керівнику комбіната, Олегу Казимировичу Червонюку, у підприємства почалось друге життя. Він почав відбудовувати його з руїн, створюючи нові робочі місця.

Керманич та колектив підприємства покладають великі надії на нову лінію з виробництва трикотажу потужністю у 10 тисяч погонних метрів пряжі на добу, що стане конкурентно-спроможною продукцією місцевого виробництва.

Адміністрація, працівники і я одностайні в думці, що легка промисловість в Україні практично знищена. Існує лише кілька комбінатів, які так-сяк працюють. Найчастіше, з цих підприємств просто висмоктується закладений раніше потенціал, а кошти в модернізацію та розвиток фактично не вкладаються. Ми повинні радикально змінити ситуацію!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Ляшко,Ровно
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.