Олег Ляшко зустрівся х виборцями у Фастові

04 серпня 2011, 18:59
Власник сторінки
юрист
0
135
Олег Ляшко зустрівся х виборцями у Фастові

Олег Ляшко зустрівся х виборцями у Фастові

У найскрутніші хвилини Господь віднаходить у середовищах народів таких особливих героїв , які бачать шлях, вміють розуміти інших і не жаліють віддавати свій талант тим, кому боляче і хто потребує допомоги.

Такого, як Ляшко, не признає своїм лідером упакований багатій та ненажерливий чиновник.

Свого у ньому відчувають тільки ті найчисленніші в Україні трударі, які вміють іти по життю чесною працею, сповідують закони держави заради своєї сім’ї, і які щоденним трудом пробиваються до місця під сонцем.

Ляшка не сприймуть нероби, яким увесь час не вистачає і яким завжди мало.

Зате його почують ті, хто, мав трудитися чесно, але , все ж таки, потрапив у залежність до чинуш-авторитетів, і сьогодні вимушений сплачували хабарі щоразу непомірно більші - за право роботи, за право навчання, за житло, за здоров’я, за право отримувати пенсії, зарплати та пільги.

А коли побори переповнюють межу, владноможці придумують звинування проти людей у невмінні працювати, закидаючи пропозиції звільняти дороге міське житло, а кому не вистачає на харчі, брати до рук лопати та видобувати собі на прожиток самотужки.

Проте ясно кожному, що навіть і останнє , що буде відібране у людей, посадовці згноять у своїх кігтях, підписуючи незрозумілі їм тексти законів, та впроваджуючи знищуючі вітчизняні господарства механізми керування. А опісля почнуть скиглити, звинувачуючи в усьому свій народ та випрошуючи гроші для себе вже у іноземців, розбазарюючи останні крихти країни.

Ось чому так багато людей прийшло 3 серпня до будинку культури у Фастові на зустріч з депутатом та головою партії Олегом Валерійовичем Ляшком. Вони розказали депутатові про неотримувані зарплати, безкарно відібрані пенсії, земельні паї, квартири, про безпорадність горя, хвороб та злиднів, що увійшли у кожну без винятку родину.

Зала заповнена вщент. Обличчя згорьовані, одяг зношений. В очах - тривога за свої сім’ї , за батьків, за дітей.

Серед молоді почало збільшуватися число таких, хто обертається на заклик рівнятися на тих, хто "вміє " класно жити, бо право на житло, їжу та ліки влада надає лише тим, хто не стидається відбирати останнє у простих та працьовитих.

Ляшко прийшов до людей, щоб нагадати своєму народу просту річ. - Не мають виправдань і не виживають у часі такі, хто крадуть, не вміють дбати про своє, не соромляться споживати чуже , що було облудно привласнене через чини та владу . Через незаконні підвищення вартості газу та створення фальшивих дефіцитів, через фальсифікації продуктів та ліків, через фіктивні банкрутства, підступні суди, махінації з ціноутворенням та загарбання власності трударів - єдиних виробників благ Ураїни.

Ляшко часто згадує про те, як у дитинстві, живучи у дитбудинку, йому частенько доводилося плакати через образи. Так він природно шкодує за дитинством. Бо зараз йому вже бракує часу сумувати про своє. Він не носить бронежилетів і спілкується з народом без охоронців, просто неба, на подвір’ях заводів, на площах, на базарах, на мітингах перед будівлями Кабміну та Ради.

Ллється світло у світ , і так же само ллється до людей і доброта від серця Олега Ляшка.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: избиратели,Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.