З’їзд Радикальної партії Олега Ляшка

08 серпня 2011, 18:55
Власник сторінки
юрист
0
46
З’їзд Радикальної партії Олега Ляшка

З’їзд Радикальної партії Олега Ляшка


В понеділок, 8 серпня, делегати з усіх областей України зібралися у готелі "Козацький" на площі Незалежності в Києві. Серед запрошених були численні представники преси, телебачення та кандидати в члени партії. Відкрився з’їзд співом гімну України у виконанні усіх присутніх стоячи.

Голова партії народний депутат України Олег Ляшко , зокрема, говорив на з’їзді про те, що головна ідея діяльності партії – це радикальна зміна світоглядів і ротація еліт з метою докорінних змін у житті простих людей через влиття у владу молодих політиків на місце старих кадрів. Ідеологія партії – україноцентризм, тобто орієнтація на власний внутрішній потенціал та ресурси , розвиток українського села, відродження національного виробництва, підтримка малого та середнього бізнесу, доступні кредити на житло, обмеження імпорту, страхова медицина, безплатна освіта, зменшення депутатів та чиновників, високі зарплати, пенсії й стипендії.

Як у кулуарах, так і у ході виконання порядку денного однопартійці дали найнегативнішу оцінку діяльності офіційної влади країни, створеної десятьма олігархічними сім’ями, які, дбаючи про власні інтереси, та нехтуючи надбаннями країни, щораз вдаючись до перерозподілу власності , переділу сфер впливу, втягують українців до виснажливих битв "титанів", ведуть економіку країни до стрімкого скочування у безодню, руйнують долі простих українських сімей, знищують саму національну ідею народного добробуту через занепад вітчизняних господарств та засилля усього неукраїнського.

Після офіційної частини, та брифінгу, даного журналістам Головою партії, делегати та гості були гостинно запрошені господарем до фуршету у двох залах ресторану, де обмін думками між учасниками з`їзду та гостями продовжувався і далі в душевній дружній обстановці.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Украина,Ющенко,Выборы,президент,Ляшко,Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.