Партія Ляшка несе в маси радикально новий стиль життя

11 серпня 2011, 17:31
Власник сторінки
юрист
0
16
Партія Ляшка несе в маси радикально новий стиль життя

Партія Олега Ляшка несе в маси радикально новий стиль життя

8 серпня у готелі "Козацький" на площі Незалежності в Києві пройшов з’їзд Радикальної партії Олега Ляшка

Незважаючи на ділові дискусії між присутніми панувала атмосфера стриманості, ввічливості і доброзичливості. У порівняннями із засіданнями нинішньої Ради, де запальні мавп’ячі розборки на трибунах нагадують джунглі, а не, скажімо, англійське засідання палати лордів, збори партії Ляшка сталися істинною новацією норм процесу. Культурним проривом у правилах та порядку ведення зібрань .

Сьогодні українці є свідками того, наскільки нещирими є наші можновладці у спілкуванні з простими людьми. Помпезна демонстрація тільки «про людське око» добропорядності та культурності, а , на ділі - втаємничення від цікавості виборців інформації про особисте життя, антидемократичний, азійський стиль скритності, нехристиянськості , засилля у рідну ідеологію усього неукраїнського .

Вітчизняна кризовість проявляється насамперед у тому, що безпосередність та довіра перестають бути жаданою електоратом. Чистосердечна сповідуваність перед народом державних діячів, депутатів, чиновництва чомусь не цінується нами і, подекуди, сприймається як те, чого «виховані» люди соромляться , бо усе це прийнято приховувати від інших.

З’їзд партії Олега Ляшка продемонстрував радикально інший дух і започаткував новітній стиль зборів людей. Взаємовідносин між однопартійцями були саме такими розумними і безпосередніми , які, за свідченнями істориків, панували у далекі часи західноєвропейських общин найперших християн. І вони докорінно відрізняються від тих зборищ у «високих» залах, що вже близько століття годинами та добами марно транслюють нам по телебаченню. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.