З малою на книжковій ярмарці

19 серпня 2011, 10:01
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
16
З малою на книжковій ярмарці

З малою на книжковій ярмарці

Після приїзду донечки з моря, ми вирішили піти на книжковий ярмарок підтримати вітчизняне книговидавництво. Зареєструвалися для участі.

Почали вибирати книги...

Поки тато вибирав для себе, доня подружилась з дівчинкою Йолантою, яка радила їй дитячі книжки. Владислава любить книги, ілюстровані Євгенією Гапчинською.

Ми приємно поспілкувались з дитячою письменницькою Ніною Гравицькою, яка подарувала Владиславі свою книгу Святочні казки. Філософ Назіп Хамітов також подарував свою книгу. Ми з донькою купили понад 50 різних книг.

Я також поспілкувався з Яремою Гояном, колишнім директором видавництва Веселка - це найстаріше дитяче видавництво України. Сьогодні воно переживає скрутні часи. Час радикально змінити ситуацію! До речі, придбав чудову книгу Яреми Петровича Світло з неба, яку зараз читаю.

Прямо на ярмарці письменники, книговидавці та гості приєднувались до Радикальної партії Олега Ляшка !

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: книга,Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.