24 серпня на вулиці Володимирській протистояли одне одному два табори

25 серпня 2011, 19:52
Власник сторінки
юрист
0
13
24 серпня на вулиці Володимирській протистояли одне одному два табори

24 серпня на вулиці Володимирській протистояли одне одному два табори.

По ліву сторону від Будинку Вчителя вишикувалися кордони міліції, а по праву сторону від Університету - городяни та гості столиці з прапорами різноманітних національних партій та рухів.

Зі своїми прапорами та транспарантами, на яких люди понаписували звернення до влади у надії, що хоч у цей символічний день президент з міністрами витратять свій час та прочитають, чого хочуть українці у своїм краї, люди тупцювалия на місці, чекаючи повернення парламентарів, які відбули до протилежного табору міліціянтів домовлятися про мирний хід святкової демонстрації.

Представник партії «Батьківщина» у Голосіївському районі Дмитро Чесноков розказав журналістам, що проти кількох активістів мирної ходи міліцією було використано сльозогінний газ, коли вони все ж таки намагалися прорватися уперед через оточення правоохоронців. Міліціонери охололи до людей тільки після 12 години, дозволивши демонстрації поширитися далі, від Університету до Будинку Вчителя.

Виступав Турчинов, який лаяв владу, як незаконну. Вулиця майоріла прапорами та транспарантами. Однак більша частина демонстрантів була без стягів. Вони, хоч і прийшли підтримати екс-прем’єрку у скрутну мить, та все ж не поділяли її політику.

Після 14-ї години ті з демонстрантів, хто був без прапорів, почали розтікатися по вулицям. Адже вони не мали змоги слухати виступів активістів із-за слабкої потужності озвучувальної техніки, а, може то організатори самі не побажали наражати мирян на оснащену газом міліцію.

У цей день доречно згадувати В`ячеслава Чорновола, створювача на Україні такого значимого у всім світі явища, як альтернативна влада, та згуртуваня навколо неї народного руху з присутністю абсолютно усіх прошарків та верств населення.

Саме зараз, у День Незалежності України, відчутно кожному, що влада, створена Чорноволом, є настільки реальною та дієвою, що насьогодні вона набагато відчутніша від офіційної.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: село,Общество,корупція,Ляшко,село Василів,Ганна Василівна Білик
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.