Любеч

29 серпня 2011, 07:36
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
24
Любеч

Любеч

Я відвідав чудове стародавнє місто Любеч Ріпкинського району Чернігівської області.

Поставив свічки за здравіє у любецькому Спасо-Преображенському храмі, якому вже 200 років. До речі, Любеч - рідне місто Святого Антонія Печерського, засновника Києво-Печерської Лаври.

У Любечі якраз проходив фестиваль Київська Русь, який зібрав безліч талановитих людей. Всюди гостинно запрошували до столу. Дівчата так хотіли зі мною випити, що я не міг їм відмовити. Багатодітна мати, поетеса Віра Сердюк підписала мені свою книгу. А корабель з пурпуровими вітрилами - подарунок майстра Ігоря Коваленка, який, будучи людиною з обмеженими можливостями, не здається і не ламається, а творить такі шедеври. Прихильниця Катерина Дорофіївна подарувала мені власноруч вишитий рушник. Я з вдячністю поцілував золоті руки Катерини Дорофіївни.

Під час візиту я подарував людям календарі, поклав квіти до пам`ятника києвському князю Віщому Олегу, купив футболку на згадку. Я не йду в народ, я в народі живу!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.