На базарах в Кіровоградській області

05 вересня 2011, 08:59
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
20
На базарах в Кіровоградській області

На базарах в Кіровоградській області

Перебуваючи з візитом у Кіровоградській області, я із задоволенням поспілкувався з людьми на базарах у Гайвороні та Голованівську. Купив моркви. До речі, на руці у мене оберіг - браслет із іконами. Мені його подарувала прихильниця Радикальної партії Олега Ляшка на базарі у Гайвороні.

Перший заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка - Юрій Сухін також спілкувався з прихильниками на базарі в своєму рідному Гайвороні. Один дідусь подякував мені за боротьбу з антинародною пенсійною реформою. А я висловив йому слова вдячності за підтримку і купив навдивовиж смачного гайворонського меду.

Хіба це справедливо?! У багатьох людей пенсія менше 1000 гривень (у моєї мами, наприклад, 970), а хліб коштує 4,50. Не у всіх літніх людей є людина, яка може допомогти, тому потрібні радикальні зміни!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Ляшко,Кировоградская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.