Хрестини в Знам`янці

15 вересня 2011, 13:01
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
37
Хрестини в Знам`янці

Хрестини в Знам`янці

Нещодавно я знову став батьком. Щоправда, цього разу лише хресним. За кума мене обрала проста жінка з містечка Знам’янка, що на Кіровоградщині. Оксана Борисівна Шевченко, багатодітна мати, побачила мене у передачі «Без мандатa» і написала мені листа про наболіле. Сім’я Шевченків не обійшлася самими лише добрими словами. Я купив цій багатодітній сім`ї новий добротний будинок. До цього вони мешкали у аварійній розвалині.

Нещодавно у сімї сталося поповнення – народилась уже п’ята дитина Богданчик. Охрестити його вони попросили мене. Я радо погодився. По-перше, від такого не відмовляються.

Для мене хрестити Богданчика – велика честь і радість. Ну і , ясна річ, відповідальність. Зі свого життя знаю, як важливо для дитини відчувати турботу, підтримку. У мого похресника все це буде. Першим проявом турботи став подарунок – корова, яку назвали Юлькою. Тепер Богданчикові забезпечене свіже натуральне молоко. Наступного року я подарую їм бичка Вітьку. Ну однойменним і не тільки політикам я рекомендую брати з мене приклад. Час припиняти політичних кумівство, коли лише олігархів обирають за кумів, і лише кумів призначають міністрами та прокурорами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.