METRO Club Lviv: 50 000 likes-party, або як Метро квестило містом та драйвувало із Quest Pistols

21 вересня 2011, 15:08
Власник сторінки
0
27
METRO Club Lviv: 50 000 likes-party, або як Метро квестило містом та драйвувало із Quest Pistols

METRO Club Lviv: 50 000 likes-party, або як «Метро» квестило містом та драйвувало із «Quest Pistols»

Львівський клуб «Метро» продовжує закріплювати імідж найпопулярнішого бренду у соцмережах та гуртувати навколо рекордну кількість прихильників якісних розваг. Днями цей львівський міжнародний молодіжний розважальний комплекс з нагоди 50 000 «лайків», які зібрав у всесвітній мережі Facebook, знову вирішив подякувати своїм фанам та відзначити успіх захопливим квестом та грандіозним концертом.

Прихильники «Метро» отримували запрошення безкоштовно, зареєструвавшись на сторінці клубу у вищезгаданій соцмережі. Відтак, вони автоматично ставали учасниками квесту (а це майже три сотні осіб), отримували «бойову уніформу» - футболку та бандану, а також запрошення на барбек’ю у дворику клубу по завершенні змагання.П’ять команд впродовж кількох годин дивували перехожих на вулицях міста. «Будували живе слово» «Меtro», міняли у перехожих сірники на будь-що, будували живий ланцюжок на проспекті Шевченка, перед яким навіть молодята не встояли і долучились до гри…

А вже за кілька годин після забави, почастунку і подарунків у «Метро» розпочався мега-концерт. Гостями якого були тернопільські рок-хлопці «Los Colorados» та один із найяскравіших українських гуртів, що має у своєму арсеналі нагород відзнаку MTV Europe Music Award – гламурно-фрікові Quest Pistols. До слова, останніх обрали самі прихильники «Метро» шляхом тривалого голосування на фан-сторінці клубу.

Організатори святкувань запевняють, півсотні тисяч прихильників – це лише привід для свята. Насправді ж спільнота налічує уже майже 70 000 «лайків»-симпатій. Тож чергове святкування успіхів та розширення спільноти фанів першого розважального комплексу «Метро» у Львові уже не за горами. А щоб не пропустити дійства – за клубними новинами та подіями варто стежити на сторінці «Метро» у мережі Facebook.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Львов,Facebook
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.