Парламентські слухання

22 вересня 2011, 08:21
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
20
Парламентські слухання

Парламентські слухання

21 вересня пройшли парламентські слухання на тему „Інститут сім’ї в Україні: стан, проблеми та шляхи їх вирішення”.

Сьогодні молодь, яка мене підтримує прийшла в зал засідань Верховної Ради для участі у парламентських слуханнях. Завтра вони прийдуть в цю залу депутатами від Радикальної партії і піднімуть Україну з колін! Я виступив на підтримку української сім`ї, нашої молоді, яка сьогодні не має перспективи в своїй країні.

Гляньте, будь ласка, на урядову ложу! І що ви там побачите - там немає урядовців. Де Прем’єр-міністр? Де віце-прем`єри? Де відповідальні міністри? Їх немає.Ви знаєте чого їх немає? Бо їм до лампочки ваші інтереси, бо їх хвилюють лише власні інтереси. Ми говоримо про проблеми сім`ї. Урядовці розказують, як вони про них печуться.

Хлопці, беріть приклад з мене. Я в серпні місяці поїхав в Знаменку Кіровоградської області. Сім`я: 5 дітей. Сім`я Шевченко. Я похрестив їхню найменшу дитину Богдана. Йому десь там через кілька місяців буде рік. Хай би кожен урядовець похрестив не своїх урядовців колег, а дітей з багатодітних сімей. І я думаю, що від вас було б більше користі, ніж сьогодні є!

А бюджет наступного року: "Надання пільгового довгострокового державного кредиту молодим сім`ям на придбання житла – 60 мільйонів гривень.". Що таке 60 мільйонів гривень? Це один будинок, там 4-5 під`їздів. А в Україні тисячі сімей потребують житла. Ви, урядовці, кожен живете в своїй квартирі, ви всі маєте свої дачі, у вас сотні, десятки гектарів землі! Поділіться з цим народом, віддайте їм хоча б частину того, що ви отримали від держави! А ви самі все під себе гребете і людям не віддаєте!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: бюджет,семья,Рада,Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.