Голодування в Луганську

22 вересня 2011, 11:56
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
13
Голодування в Луганську

Голодування в Луганську

Після акцій в Києві я вилетів підтримати мітингувальників у Луганську.

Луганчани голодують проти скасування пільг "чорнобильцям", "афганцям", інвалідам, іншим соціально незахищеним категоріям населення.

Я цілу ніч провів в наметовому містечку, підтримуючи протест. Я переконував людей припинити голодування, щоб у них були сили боротися з цією владою та піднімати Україну з колін! Хоч Луганщина вважається «своїм плацдармом» для нинішньої влади, але і там люди збагнули її злочинну суть і виступають проти антинародної політики.

Як спротив пограбуванню найбільш скривджених, біля обласної адміністрації у Луганську люди встановили наметове містечко. Цілодобово у ньому перебувають сотні людей. Серед них 60 ліквідаторів аварії на ЧАЕС, ветерани війни, інваліди. Приходять і молоді люди, які не є пільговиками, але підтримують їх, бо й самі сьогодні від реформ Азарова живуть не краще.

Хочу, щоб усі українці знали – ви не наодинці по розкиданих наметах, а ми усі разом. Ми не просимо, а вимагаємо. Нам потрібні не поблажки Тігіпка, а гарантоване Головним Законом – Конституцією України. І ми це отримаємо, попри спротив влади, їх брехню, їх паркани, та силовиків, кинутих придушувати громадян. Людей довели до відчаю... Тому вони готові до радикальних дій!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Луганск,голодовка,Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.