Як працює журі фотоконкурсів. Очима спостерігача

06 жовтня 2011, 06:09
Власник сторінки
инженер
0
11
Як працює журі фотоконкурсів. Очима спостерігача

Як працює журі фотоконкурсів. Очима спостерігача

Всі, причетні до фотографії, думаю, хоч раз були учасниками фотоконкурсів. І думаю, всім, цікаво було б взнати, як зазвичай проходить суддівський процес.

Дещо зі вступу. Внаслідок "нової політики керівництва" був вимушений піти з посади інженера і поки що я працюю
звичайнм секретерем в Спілці Фотохудожників України(до складу якої я не входжу). І, таким чином, мені довелось бути присутнім при відборі робіт на звітну виставку НСФХУ.

Взагалі, процес відбору такий самий, як і завжди, в процесі відбору - спочатку з усіх попередньо зареєстрованих роботах, кожна з яких "підписана" лише порядковим номером, який впотім співставляється з іменною анкетою, - при поверненні робіт і при нагородженні - "відсіюють" найбільш слабкі, потім більщ вдалі розкладають на долівці, застеленою папером, потім вдбирають ті, які потраплять до звітної виставки, а потім - відбирають роботи які будуть нагороджені спеціальними відзнаками. Результати заносяться у протокол.

З 1500 робіт 267 членів і кандидатів НСФХУ (а саме вони і приймали участь у даному фотоконкурсі) було відібрано десь 140 робіт,
результати будуть офіційно підведені на відкртті виставки 27 жовтня в ТРК "Материк" (Аркадія), в тому самому залі де й проходив процес відбору.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: выставка,Херсон,фото,Возрождение Херсона
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.