Мітинг партії Ляшка під Кабміном: Азарова - геть!

14 жовтня 2011, 12:21
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
16
Мітинг партії Ляшка під Кабміном: Азарова - геть!

Мітинг партії Ляшка під Кабміном: Азарова - геть!

Сьогодні, 14 жовтня, під стінами Кабінету міністрів Радикальна партія провела мітинг з вимогою відставки уряду.

Незважаючи на провокації та перешкоди з боку правоохоронних органів, сотні людей зібрались біля Кабміну, вони скандували владі “Ганьба!”, “Банду геть!”. Одна літня жінка, інвалід-чорнобилець, побачила Азарова, який дивився у вікно на мітинг. Вона закричала: “Азаров, виходь!”, люди підхопили її хвилю і кричали разом з нею. Але очільник уряду до людей не вийшов.

Під час свого виступу я заявив: "От бачите, як влада нас боїться! Азарову страшно вийти до людей. Подивіться, які у нього перелякані очі! Він ніколи не тримав в руках комунальної платіжки, він отримує величезну зарплату і пенсію. А в цей час населення зубожіє, багатьом людям вже навіть їсти немає чого. Сьогодні сюди вимагати відставки уряду прийшли сотні людей, завтра прийдуть тисячі, післязавтра - мільйони. Цей антинародний режим - колосс на глиняних ногах, який скоро розвалиться".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Азаров,митинг,Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.