На ярмарку в Борзні Ляшка не пускали на сцену

17 жовтня 2011, 11:15
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
49
На ярмарку в Борзні Ляшка не пускали на сцену

На ярмарку в Борзні Ляшка не пускали на сцену

Покровський ярмарок - це завжди свято. В цьому заході були представлені вироби народних умільців, споживчі та сільськогосподарські товари. Відбулись виступи колективів художньої самодіяльності. Жителі Борзни завжди з нетерпінням чекають настання Покровського ярмарку, адже саме золотою осінньою порою у місті відбувається масштабне і яскраве дійство. Покровський ярмарок завжди об`єднував покоління!

Для когось присутність на святковому заході серед народу - це не більше, ніж дань роботі. А для мене - це сенс життя! Але місцеві недолугі чиновники не пускали мене на мою рідну Борзнянщину, де я виріс! Якщо місцева влада не дає слова народному депутату, то як вона відноситься до простих селян? За чиїм наказом і чого боїться влада, яка відкрито перешкоджає мені говорити правду? Нинішні недолуги можновладці знову не дають можливості спілкуватися з людьми!

Голова Борзнянської райдержадміністрації Анатолій Дробот не пускав мене на святкову сцену, пояснюючи це тим, що мій виступ не передбачений сценарієм. Хіба це не ганьба?

Люди підтримували мене, освистуючи місцеве начальство. «Ганьба владі!» - кричав народ. Потрапивши на сцену, мені вимикали мікрофон, щоб я не зміг поздоровити своїх земляків зі святом. Але я, все одно, виступив, бо люди чекали на мене!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Ярмарка,Ляшко,правда жизни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.