Турнір з міні-футболу на Кубок народного депутата України Олега Ляшка

20 жовтня 2011, 21:00
Власник сторінки
.
0
25
Турнір з міні-футболу на Кубок народного депутата України Олега Ляшка

Турнір з міні-футболу на Кубок народного депутата України Олега Ляшка

У смт Понорниця Коропського району Чернігівської області вже втретє відбувся турнір з міні-футболу на Кубок народного депутата України Олега Ляшка. У турнірі прийняло участь 8 команд, спортсмени яких не уявлять свого життя без футболу. Це і студенти, і прості працьовиті хлопці - зварювальники, столяри та будівельники, але усіх їх об`єднав його величність спорт. Сьогодні вони грають на полі у Понорниці, а завтра наполегливість та бажання перемагати приведе їх на поле «Олімпійського». Головне - це бажання та сумлінні години тренування.

Третє місце зайняла місцева команда «Вікторія», яка вже другий рік поспіль приймає участь у турнірі з міні-футболу на кубок народного депутата України Олега Ляшка. Друге місце здобули спортсмени зі Свердловської команди «Авангард». Переможицею цьогорічного турніру з міні-футболу на кубок народного депутата України Олега Ляшка стала команда господарів поля - «Еней». Хлопцям по 16 - 18 років, але у свій юний вік вони неодноразово показали, як треба забивати м`яча у ворота суперників!

Окрім головного призу - трофейного Кубку від народного депутата України Олега Ляшка, спеціальний приз отримав і кращий гравець змагань. Ним став вправний футболіст із команди Черешеньок Андрій Рулько. За всю гру йому вдалося забити 9 голів у ворота суперників, показавши усім, як треба вести м`яча до перемоги!

Олег Ляшко: «Я з радістю приймаю участь у спортивних заходах, які відбуваються в Україні і докладаю зусиль, аби допомагати починаючим спортсменам. Адже фізкультура і спорт – це надзвичайно важливі складові, яким держава повинна приділяти увагу. І я робитиму все для того, щоб наша молодь відчувала підтримку, щоб наші хлопці та дівчата стали гідним прикладом для усіх у майбутньому!».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: футбол,Херсон,Ляшко,Черниговщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.