Третє грудня під стінами Лук’янівського СІЗО

03 грудня 2011, 12:08
Власник сторінки
юрист
0
12
Третє грудня під стінами Лук’янівського СІЗО

Третє грудня під стінами Лук’янівського СІЗО

Третє грудня 2011 року. Тут, біля стін Лук’янівського СІЗО займається похмурий ранок, а люди з удосвіта дочікуються черги для передачі продуктів своїм друзям та близьким.

У натовпі по руках гуляє кілька аркушів зі списками черги, адже усередину, до віконця передачі впускають лише по п’ять чоловік.

Люди у чергах одягнені бідно. Одна бабуся принесла своєму синові дві хлібини і лише півшматка ковбаси. Вона плаче. Бо її сина ув’язнено за те, що голодний він заліз до чиєїсь багатої комори на подвір’ї. Там наївся, заснув, бідолаха, а відразу ж після пробудження потрапив до Київського СІЗО.

Один із голів Київського облсуду видавав донедавна рішення про дозвіл на проживання в Україні багатим злочинцям, заявленим багатьма країнами світу у міжнародний розшук. А інший, ще один голова Київського суду, мав власні багатомільйонні офшори в азійських країнах.

А тому насельці українських тюрем – це сама найпропаща біднота. Це ті, у кого немає грошей на підкуп прокурорів. Це ті, чиє життя безжально кинуте під ноги для самоствердження та процвітання дійсних злочинців. У кріслах та погонах.

Сьогодні, третього грудня, - день народження майбутнього президента України Олега Ляшка. І саме з цієї нагоди я прийшла сьогодні під стіни СІЗО. Принесла сюди для передачі тортик, рецепт якого сама придумала і який назвала в честь майбутнього президента України.

Не знаю, у яку камеру потрапить мій відчайдушний дарунок. Але впевнена, і хочу, щоб цю істину пригадали усі. – Ніколи і ні при яких обставинах не може бути зневаги до людини.

Ні українська Конституція, ні Біблія не дозволяє принижувати людську гідність.

Апостол Павло у зверненні до Єфесян вчить -

«господа, поступайте с рабами, умеряя строгость, зная, что и над вами самими и над ними есть на небесах Господь, у Которого нет лицеприятия.
потому что наша брань не против крови и плоти, но против начальств, против властей, против мироправителей тьмы века сего, против духов злобы поднебесной»
(К Ефесянам, глава 6)

Слава Україні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: семья и школа,Ляшко,СИЗО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.