Відкрдитя виставки "Мальовнича Руминія"

08 грудня 2011, 09:27
Власник сторінки
инженер
0
21
Відкрдитя виставки  Мальовнича Руминія

Відкрдитя виставки "Мальовнича Руминія"

7 грудня відбулось о 16 годині відкриття фотовиставки «Мальовнича Румунія». На відкриті виступив голова НСФХУ Микола Іващенко, представник правління НСФХУ Ростислав Конрадт, заступник посла Румунії Георг-Сорін Захарія, культурний аташе Іон Навал.

На виставці представлені роботи членів Асоціації Фотохудожників Румунії. Багаторічні творчі контакти румунських і українських фотомайстрів розпочалися у 1996 році та мають чудові традиції – це обміни фотовиставками, спільні пленери, участь у міжнародних фотосалонах, які проводяться в Україні та Румунії. Результатом таких тривалих стосунків Асоціації Фотохудожників Румунії (AAFR) і Національної спілки фотохудожників України (НСФХУ) стала й дана
фотовиставка.

Фактично в даний час відбулося дві експозиції: ось ця румунських
фотохудожників у Києві, а 09 листопада аналогічна виставка відкрилася в Бухаресті у Торгово-промисловій палаті Румунії – там до 08 грудня експонується виставка Національної спілки фотохудожників України.

Детальніше з діяльністю обох творчих фотооб’єднань можна
познайомитися ось тут:
http://photospilka.com/
http://www.aafro.ro/
Обидві виставки фотохудожники сусідніх країн присвячують державним святам своїх держав: 24 серпня – День Незалежності України і 01 грудня - Національний день Румунії.

Експозиція в Арт центрі «Мистецький коридор», ТЦ «Аркадія» за
адресою: вул. Борщагівська, 154, Київ. - до 12 грудня.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: выставка,Румыния,правда жизни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.