На порозі дорослого життя

20 січня 2012, 16:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
29
На порозі дорослого життя

На порозі дорослого життя

20 січня проходив круглий стіл присвячений темі "Нове покоління на порозі дорослого життя: цінності, життєві плани, вибір професії".

Співробітники Інституту Соціології НАН України та Інституту педагогіки НАПН України провели загальнонаціональне дослідження випускників середньої школи 2012.

Загалом дослідники стверджують, що у випускників переважають позитивні настрої і зважаючи на це - молодь чекає світле майбутнє. На жаль, мене результати дослідження не втішили. Зокрема на запитання: "Що найбільшою мірою сприяє досягненню людиною високого соціального становища в нашій країні" більшість учнів відповіла - "впливові батьки", а на запитання "Як ви оцінюєте сучасні можливості, котрими може скористатись молодь вступаючи в самостійне життя" - "дещо обмеженими".

Про який позитив може йти мова? До речі, організатори круглого столу про зустріч сповістили Міністерство Освіти, проте жодного представника так і не дочекалися.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: коты,опрос,Ляшко,вибір професії",круглий стіл присвячений темі "Нове покоління на п,життєві плани,Інституту Соціології НАН України,Інституту педагогіки НАПН України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.