Виступ на сесії Луганської міської ради

11 березня 2012, 12:11
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
18
Виступ на сесії Луганської міської ради

Виступ на сесії Луганської міської ради

На сесії Луганської міської ради виступив перед депутатами під час обговорення питання щодо бюджету міста Луганська. Безумовно існує проблема недостатнього фінансування місцевих бюджетів з Києва. Але коли луганські депутати питають "Де гроші?", - я їм відповідаю - "У вас!".

Адже, як влада у Луганську так і влада всієї країни знаходиться у руках Партії регіонів. Але справа не в тільки тому, що мало грошей надходить із Києва до Луганська. Місцева влада чомусь вважає за потрібне знаходити по двадцять мільйонів на ремонт своїх адміністративних будівель і вже більше півроку не може знайти мільйона гривень щоб відремонтувати трамвай в Кам’яному Броді.

Мешканці найстарішого району Луганська, серед яких багато соціально-незахищених, через байдужість влади позбавлені можливості користуватися соціальним транспортом. Голова бюджетної комісії комуніст Медяник намагався звинуватити мене у брехні. Йому більш нічого не залишалося, тому, що комуністи разом з регіоналами дерибанять міській бюджет та влаштували перерозподіл власності в транспортній та рекламній сферах міста.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Луганск,Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.