Ремонт на Любінській вулиці у Львові

16 березня 2012, 16:09
Власник сторінки
0
11
Ремонт на Любінській вулиці у Львові

Ремонт на Любінській вулиці у Львові

Я прекрасно розумію, що всіх зараз турбують глобальні проблеми, але мене харять більш приземлені (можна сказати навіть побутові), харить дибілізм, що відбувається на рівні міста!

Так от, приблизно два роки тому у Львові був відремонтований видрізок вулиці Любінської (початок, приблизно 600 метрів), був проведений капітальний ремонт дорожнього покриття із заміною комунікацій, всі роботи проводились протягом 6 місяців, в результаті мешканці вулиці отримали ідеальну дорогу.

Після закінчення робіт пройшло 6 місяців і Львівобленерго вирішило провести ПЛАНОВУ!!! заміну кабеля що проходив під НОВОЮ дорогою, тільки почавши свої розкопки вони зачепили комунікації Львівводоканалу, у результаті за три дні підмиву дорога просто провалилась!!! З дорогою провалився паркан особняка моєї мами та паркан сусідів...

Все відновили та відремонтували, на місце приїхали знову турецькі будівельники доріг та невели красу замінивши приблизно 50-60 метрів покриття, здавалось що на цьому все закінчилось, закопали в землю бабло і пофіг, пройшло трошки часу і восени 2011 знов почали щось копати, заділи каналізаційну трубу що пролягає на межі території особняка мами та сусідів (на територію проникли без дозволу), швиденько присипали землею та згорнули роботи? Асвальт трамбували ногами... та втікли.

Ми намагались подавати скарги, але, як виявилось, ніхто ніяких робіт з комунальних служб там не проводив (тобто винних просто не існує)

Так ось, вчора, 15.03.12, там знову почали роботи електрики, зірвали асфальт та прокладають кабель. Цього разу я сфотографував наряд на роботи, буду мати доказ!

Питання таке: хто таких дибілів допускає до роботи, та скільки можна закопувати в землю гроші платників податків????

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Львов,ремонт,дорога
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.