Палаюча Рада. Відкрдиття Виставки однієї картини

18 квітня 2012, 06:09
Власник сторінки
инженер
0
23
Палаюча Рада. Відкрдиття Виставки однієї картини

Палаюча Рада. Відкрдиття Виставки однієї картини

17 квітня, в галереї AlexArt (Хорива, 25) выдбулась цікава і неоднозначна подія -відкриття "Виставки однєї картини" художника Константина Усова.

Сам митець на відкриття не прийшов, побоюючись за власну безпеку. Сама виставка стала можливою завдяки куратору Юлії Філоненко, завдяки ентузіазму якої стала можливе проведення данної експозиції.

Автор так пояснює концепцію роботи: "Горящая Рада - это не призыв, а настроение. Это выдох: "наконец-то". Это непозволенная мечта; устрица с лимонным соком, поданная в пупке Моники Беллучи. Рада, Кабинет, Администрация... не суть важно. Эквилибристика политических акробатов, которую мы с вами наблюдаем - не более чем прыжки по верхотуре застывшей системы... Так было раньше. Но теперь кое-что изменилось".

Особисто для автора репортажу дана подія знакова тим, що навіть мистецтво органічно стає дзеркалом невідворотних змін у суспільстві, переходячи до одного зі своїх основних завдань - символічному відображенню суспільних процесів.

Виставка триватиме тиждень.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: выставка,Киев,искусство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.